0

V60 kontra MAzda 6

spurt 2020-04-29 09:34:06 +0200

anonym bruker

Anonym

HEi

Vurderer å bytte inn min Volvo V60, 2019 modell Inscription, ikke 4WD, i en ny Mazda g Signature med 4 WD. Er det et bytte du vil anbefale ut i fra din kunnskap om de respektive biltyper, Volvo vs Mazda?

Takknemlig for svar.

Kjell Tore Lunde lundemaj@gmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Hei Kjell Tore Å bytte fra nesten premium bil til smør og brød bil er nok feil vei å gå, naboen nedi gata prøvde det trikset men etter kort tid var han igjen å se i en Volvo og faktisk med smil om munnen igjen. Men du bestemmer såklart, det står ikke på rådene du har fått ihvertfall. Mvh Kviasen

Kviasen gravatarbildeKviasen ( 2020-04-29 13:13:09 +0200 )rediger

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-29 10:20:59 +0200

Enhver japs vil være en nedtur ifht en nesten-ny V60, med et unntak: Lexus. Her vil mye gå på hvilke kompromisser du vil inngå, i ditt sted ville jeg vurdert seriøst å beholde Volvoen, verditapet ved et så raskt bytte er formidabelt. Vil du likevel bytte: sett deg ned med litt tastaturshopping, se etter biler du kan tenke deg...sett opp liste over prioriterte egenskaper, finn aktuelle kandidater. Deretter kan du legge en plan for prøvekjøring. Da tenker jeg på en grundig prøvekjøring, med forskjellige veityper og bevisste momenter der du avdekker hvordan bilen egentlig fungerer ut fra det du ønsker deg. Da blir du kanhende mer fornøyd neste gang. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-29 10:37:59 +0200

Hei Kjell Tore. Ja, hvorfor ikke. Mazda er, rent teknisk, ikke noen dårligere bil enn Volvo. Men den opplevde kvaliteten og komforten kan nok avvike en del. I Mazdas disfavør.

Dessuten vil nok verditapet på V60-en bli lite hyggelig etter bare et år. Så du bør tenke deg godt om. Mazda er nok også en mindre kurant bil med tanke på igjensalg. Det er også noe du må ta med deg i vurderingen.

Jeg synes du bør prøvekjøre Mazda, se om den har det du kunne tenke deg og forventer deg av en bil framover. Så må du se litt på økonomien i det hele. Men føler du at Mazda er riktig bil for deg og dine – ja så er det kanskje den du skal ha.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar