0

Hvilken bil burde man kjøpe i kombi 5dørs/3dørs?

spurt 2020-04-29 01:09:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, har lest mange av svarene dine før og må si du har god peiling på bil. Derfor vil jeg høre dine råd og tanker rundt kjøp av bruktbil til en dame som bruker den mest til bykjøring. Noen krav: - Budsjett: 100-150K (helst nærmere 100) - Automat - elektrisk kan vi ikke ha pga ingen lademulighet hjemme - Helst ikke sedane - generelt trygg og sikker mtp bilhold - Bør ha ryggekamera, CC, Navigasjon (tenker jeg) og se litt fin ut.

Modeller vi har sett på er kombi 5/3 dørs fra A1 og A3, MB A-180, YARIS (tanker rundt type hybrid?), POLO/GOLF. Utenom alt dette, så er det viktig med gjensalgsverdi og ellers trygg og sikker bil i drift og eierskap.

På forhånd takk! Mvh EnSomSkalKjøpeBiliGave!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

Kommentarer

Hei Bra forslag av Norulf her men kommer likevel med et til. Mazda 3 Optimum 2013 og oppover har alt du ønsker og ser riktig så fjong ut og kjører som en drøm, kjører du småturer velg bensin ellers ville jeg valgt diesel, driftsikker som få men ta den på Naf og be de sjekke spesielt for rust.

Kviasen gravatarbildeKviasen ( 2020-04-29 13:34:34 +0100 )rediger

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-29 10:37:48 +0100

Når du sier "dame", ser jeg for meg en voksen kvinne, gjerne litt konservativ og fornuftig. Jeg tenker jo at det beste alternativet er Golf 7, passe stor, mange gode motoralternativer og en grei automatkasse. Har hatt Golf 7 fra 2012 selv, den er morsom å kjøre, den er lettkjørt, i det hele tatt, jeg gir den terningkast 6 på alle punkter. Den kan kjøres i mange år, med et forbehold: som alle andre biler fra si 2000 og oppover, bør den understellsbehandles med det samme man har kjøpt den! Underforstått, uansett hvilken bil vi snakker om her, sjekk grundig FØR kjøp, forlang tilstandsrapport eller NAF-test...kjøp av en anerkjent forhandler...det lønner seg i det lange løp!

Mhp Polo blir den for knølete, min kone som er 1.70 høy følte seg som fanget i en skoeske. Det samme vil gjelde Audi A1 og flere av de andre alternativene du lister opp. Audi A3 er ofte overprisa, jeg holder en knapp på VW her. Toyota? Possible....f.ex Prius er gunstig priset i bruktmarkedet, Yaris likeså, men de er spesielle å kjøre, for en kvinne som har rukket å bli "dame" er det ikke tingen sånn uten videre. PRØVEKJØRING er et nøkkelord her...en god bil skal man være fornøyd med i mange år! Ellers er det å tenke utradisjonelt et alternativ som kan gi mye bil for pengene: VW New Beetle er en fantastisk "konebil": her vil den SISTE versjonen som kom fra 2012 og oppover være det mest aktuelle alternativet: Golf 6 i bunnen, men et fantastisk fint retro-karosseri! Tre dørs kombi gjør den praktisk, den fås med både 1.6 TDI hhv 1.2, 1.4 og 2.0 bensinmotor og DSG!

Jeg liker Beetle så godt at jeg kjøpte en til konen, hun er strålende fornøyd. Bare en tanke: det er en bil som skiller seg ut på en positiv måte, nedvurdert prismessig, men siden mesteparten av verditapet vil være tatt på en bil i det segmentet du oppgir, vil "resttapet" være lavt: hun kan kjøre med bilen i 10 år, selge den og le hele veien til banken uansett! Dessuten: dette er en bil som ofte blir kjørt forholdsvis lite....da kan man få en lite brukt bil til en god pris! Verdt å vurdere! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar