0

ligiere moped bil,forhandler rygge mopedbil

spurt 2020-04-28 14:03:07 +0200

I disse coronna tider kan man kjøpe denne typen bil?eller er fabrikke i europa lagt ned,og hvis man kjøper denne type bil,så er det umulig å få tak i reservedeler?

mvh

Trond

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-29 10:43:40 +0200

Ja, du kan kjøpe denne typen bil, ser at forhandleren på Bryne i Rogaland har en hel rekke stående på grasset utenfor butikken! Om fabrikken vil overleve Corona-krisen, er vanskelig å si noe om, men det er overveiende sannsynlig at det vil finnes deler en god stund fremover. Dog: ddersom du ikke absolutt MÅ-HA en sånn bil.....tenk deg nøye om! Dette er primært en "bil" med et meget begrenset bruksomrde, for en svært begrenset kundegruppe. Om det bare er for å ha et fremkomstmiddel de par åra det tar før du kan ta et førerkort for en vanlig bil, er det veldig mye penger og en ikke ubetydelig økonomisk risiko...du vil uansett ha et relativt høyt verditap. Sagt på en annen måte: dersom du kan klare deg med tråsykkel, buss de par åra det er snakk om...tenk alvorlig på å gjøre akkurat det. To år går som en røyk, reduser heller aktivitetsnivået de to åra!

Og sist, men ikke minst: om du må låne pengene: styr klar! Dette er IKKE tiden for å ta opp lån til forbruk! Hadde nær sagt, lån heller traktoren til far om han har en :-) !

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-29 10:44:09 +0200

Hei Trond. Dette er umulig for meg å forutsi, men enn så lenge virker det som produksjon av biler og deler går sin gang. Men hva som vil skje framover vet ingen. Jeg kjenner heller ikke til økonomien i selskapene som lager disse - så jeg vet ikke hvor solide de er. Så langt tyder mye på at de vil klare seg i alle fall.

Dette markedet er ganske stort, om man ser globalt på det. Og slike nisjebedrifter, som ofte ikke har så mange konkurrenter, har ofte en god sjanse for å klare seg.

Men ingen vet riktig ringvirkningene av det vi står opp i nå, så kanskje er det smart å ha litt "is i magen" å vente å se litt an. Om bare 3 - 4 uker vet vi nok mer rundt dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-04-28 14:03:07 +0200

Sett: 21 ganger

Sist oppdatert: Apr 29