0

4-hjulstrekk?

spurt 2020-04-27 11:12:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Jeg vurdere å kjøpe en ny SUV i den litt mer folkelig enden av prisskalaen (Max 600...). Vil gjerne ha en bil med et bra 4-hjulstrekk. Hvem lager bilene med best framkommelighet? Har hørt mye bra om Subaru Forrester, er det andre merker og modeller som er gode og bør vurderes? Hilsen Sigurd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-27 13:11:59 +0200

Subaru har markedets beste firehjustrekk, men med på kjøpet får du en motorkonstruksjon som har vist seg å være spennende fra tid til annen, tilsvarende har man hatt problemer med automatkassene. Legg til at Subaru-importøren...forøvrig i godt selskap med mange andre norske importører...har vist seg å være av den gjenstridige sorten mhp garanti. Om vi ser på det fra den optimistiske siden, vil Subaru kunne være et nogenlunde trygt valg for kunder som ikke ser for seg å beholde bilen ut over garanttiden. Men mhp dette med fremkommelighet: om du bor eller har hytte på et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu klarer du deg fint med de aller fleste firehjulstrekkere i markedet i dag. Skal du ha et avansert firehjulstrekk og en bil med gjennomprøvde konstruksjoner, er Audi et alternativ, og f.ex Alltrack-versjonene gir deg både i pose og sekk: det er ikke like firkanta og høybeinte som en SUV, til gjengjeld får du mer enn nok bakkeklaring for alle situasjoner du kommer borti på denne siden av stridsvogn. Men så var det prisen da....du får ikke mye ny Audi for 600'. Skoda er jo et mer fornuftig alternativ, da får du Haldex 5 og mye pålitelig bil for pengene...verdt å prøve. Nei, Haldex matcher ikke Subarus firehjulstrekk, men igjen, du skal ha helt spesielle krav for at det ikke skal holde mål. I det hele tatt: jeg ville ikke låst meg til Subaru, det kan være andre biler der ute som fyller behovet like godt eller bedre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar