0

Er Maserati Levante en god bil med tanke på driftsikkerhet og reparasjonskostnader?

spurt 2020-04-24 17:43:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! I dag har vi en Toyota Land Cruiser 150 som vi er svært fornøyd med. Vi vurderer å kjøpe en Maserati Levante, men vi ønsker gjerne litt tips angående driftsikkerhet og reparasjonskostnader. Er det en dyr bil å holde? Jeg prøver å overbevise min far om at det er riktig familiebil for oss😊 Ser frem til å høre fra deg! Mvh Simon

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

5 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-24 20:45:54 +0200

Jag gillar Maserati Levante! Riktigt bra bil, kan rekommendera!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-25 12:07:35 +0200

Når dere har en Landcruiser, vil alt som har med Fiat / Chrysler å gjøre være en solid nedtur i forhold til hele gullrekka fra driftsikkerhet og reparasjonskostnader til generell pålitelighet. Ja, det er mulig at enkelte komponenter i bilen kan være hyllevare fra Fiat eller Fiats underleverandører, men Maserati setter sin ære i å gjøre ting på sin egen måte, med unødig kompliserte løsninger der man aldri skulle tru at nokon kunne finna på noe sånt. Konkllusjonen er at dersom det overhode har betydning for familien å ha en driftsikker bil, som ikke sprenger familebudsjettet med solid margin, ja da er Maserati ditt-og-datt et ekstremt dårlig valg. Legg til at den familien det er snakk om her har en av verdens beste biler i dette segmentet og attpå til en av verdens mest pålitelige sådan, med verdens beste serviceapparat i ryggen....å gå fra Toyota LC til Maserati kan best sammenlignes med å få fra himmelen til helvete! Få av skylappene og se deg rundt: sammenlign Toyotas støtteapparat i Norge med Maserati.....dette er IKKE "riktig" bil for noen som helst om driftsikkerhet og løpende kostnader har den minste betydning!

Nei, om det finnes fornuftige grunner til å bytte inn Landcruiseren, gå for en ny av samme sorten! Og er ikke det "godt nok" for guttungen i huset, bør far si fra hvem som betaler moroa! Ellers finnes det jo en Lexus-versjon av Landcruiser.....det er forholdsvis kurrant å importere en Lexus av denne sorten med V-8 og alt utstyr....det vil være et langt bedre alternativ enn en Maserati.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-25 20:03:42 +0200

Hei Simon Norulf har rett har du LC så er jo det med driftsutgifter a walk in the park. Når det gjelder Maserati Levante så er vel ikke den blitt gammel nok til at garanti er ute så da er jo ikke det et spesielt stort problem annet enn en del kanskje ufrivillige turer til verksted. På den annen side er jeg ikke sikker på at det betyr så mye ang driftsutgifter når du blar opp en million give or take da kan man sikkert ta seg råd til et sett bremseklosser også i ny og ne.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-25 23:59:14 +0200

En liten ting å tilføye her: service på en hyperavansert bil med begrenset kundestøtte i Norge er aldri billig...tvert om....det kan få den feiteste lommepung til å hoppe av skrekk! Dernest er det en ting til som følger med helt gratis når en bil har lite kundestøtte i Norge: begrepet "garanti" får selv enkelte unevnelige, etablerte importører til å vri seg i krampelatter! For den som liker spenning i tilværelsen kan selvfølgelig Maserati være morsomt....men legg til et verditap som med sikkerhet er av den astronomiske sorten og formuleringene innledningsvis der det tillegges en ikke ubetydelig vekt på driftsikkerhet og "reparasjonsomkostninger"......da vil også løpende driftsomkostninger være svært så relevant...da burde guttungen ta til vett og la far ha et godt liv videre med sin LC!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-26 18:31:19 +0200

Tusen takk for gode innspill som min far sikkert setter stor pris på😉.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-04-24 17:43:15 +0200

Sett: 37 ganger

Sist oppdatert: Apr 26