0

Vag lyd som kommer og går konstant

spurt 2020-04-24 11:33:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, har en Volvo v50 2009 modell som lager lyd i fart. Lyden høres kun i fart men lyden er veldig lav og høres ikke alltid kommer og går, men du kan høre den vis du lytter godt. Den beste måten på å beskrive lyden er at det høres nesten ut som om noen blåser luft i en tom plastflaske. Lyden er vag men den høres inni mellom. Tviler på at det er hjullager siden jeg byttet dette ikke for så lenge siden og den lyden var høyere og anderledes enn denne. Er usikker på om det er foran eller bak lyden kommer fra men mistenker bak uten at jeg kan være helt sikker. Har prøvd å ta opp vinduet i fart for å lytte men hører bare vinden da. Hadde henger på i går og da var lyden mer merkbar men forsvant når den var tatt av. Merker ingenting på bilens kjøreegenskaper alt virker normalt men noe må det jo være hva tror du? Sliter med å sette fingeren på det siden høres ikke ut som om noe er ødelagt bare en rar lyd som kommer og går konstant men knapt merbart for øret som sagt.

Takk for svar Hilsen David

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-24 14:43:38 +0200

Har du sjekket om alle deksler etc under bilen sitter som de skal? Når du kjører, går det veldig mye luft under bilen, alt som stikker ut lager lyd. Den lyden du beskriver får meg til å tenke på det jeg opplevde for noen år tilbake når plastplata under motoren slapp taket i et par av festene foran, vips, så fikk jeg en herlig spoiler som bremsa opp og sendte en luftstrøm like lukt inn i motorrommet. Skikkelig crescendo, og når vinduet gikk ned, skjedde det ting med luftstrømmen....dog hørte jeg tydelig at det kom fra "et sted under bilen". Lyd som høres ut som luft...er ofte akkurat det!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar