0

Vw sharan mye feil?

spurt 2020-04-22 13:12:12 +0100

anonym bruker

Anonym

Tenkte å kjøpe meg en vw sharan som familie bil nr 2. Bilen jeg har sett på er 2011 mod med 114.000km og har 140hk og dsg kasse. Har prøvd bilen og det er jo fantastisk plass i den. Er dette et bra kjøp og hva skal jeg se etter av feil og mangler? Bilen blir solgt av merkeforhandler med 6 måneder garanti.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-22 19:28:58 +0100

VW Sharan har bare blitt bedre og bedre med åra, om den bilen du har sett på er produsert i 2011, snakker vi om andre generasjon. Da får du en bil som er vesentlig forbedret ifht første generasjon, og kan se frem til en god bil som gir deg mange problemfrie år....dog som med alle andre biler: du bør ta vare på den. Jevnlig service, gi blaffen i "longlifeprogrammet" og sørg for å skifte olje / filter hver si hver 15.000 km. Sørg også for at motoren er gjennomvarm før du drar turtall. Andre ting som er viktig å passe på er intervallene for registerreimbytte...sjekk at det er gjort på den bilen du kjøper...om intervallet er 120.000 km....la forhandleren gjøre dette FØR du undertegner kontrakten!

Likeledes er det sannsynlig at DSG-kassa skal ha oljeskift hver 60.000....det betyr at det ligger en stor og dyr servicejobb 6000 km frem i tid om det ikke allerede er gjort. La likegodt forhandleren gjøre dette også....såpass bør du kunne forvente av et merkeverksted! Når bilen er din, kan du droppe merkeverkstedet....finn et godt, autorisert tredjepartsverksted...eventuelt ta en Harrytur...vi snakker typisk om ned mot halv timepris vs norske merkverksteder...verdt å ha i bakhodet.

Vær også klar over at nyere biler kan ruste. Det gjelder de aller fleste, bla fordi svært mye av det du finner under bilen kun er lakkert....det holder ikke for norske vinterveier. Om bilen du kjøper er bra, kjør den rett på understellsbehandling, og spander jevnlig etterbehandling, normalt sett annethvert år, det lønner seg...veldig...i det lange løp! Lykke til med en god bil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-23 06:58:59 +0100

Takk for svar

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger