0

Ny bil med dieselmotor

spurt 2020-04-20 09:43:38 +0100

anonym bruker

Anonym

Når det gjelder valg av nybil med dieselmotor: Jeg skjønner at dette er fy-fy i enkelte kretser, men vil ikke begrenset salg av nyere biler med diesemotor bety at disse har potensiale for en prisøkning? Den gamle loven og tilbud og etterspørsel gjelder vel her også? I mitt tilfelle står valget nå mellom en Volvo XC90 T8 eller med diesel, Med mye langkjøring (hytte og hestehobby) er jeg ikke i tvil om at dieselmotor vil gi klart minst driftskostnader. Spørsmålet er da om en XC90 med dieselmotor vil tape seg mye mer enn T8? Bytter bil rundt hvert tredje år for å ha nybilgaranti og trygghet rundt det.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-20 10:34:56 +0100

updated 2020-04-20 10:35:17 +0100

Hei Joda tibud og etterspørsel gjelder også her, men nå vet jeg ikke om etterspørsel etter diesel biler plutselig setter fart og vi ser prisøkning på disse, markedet regulerer seg liksom selv etterhvert. For ditt bruk er jeg ikke i tvil om at diesel er best her, det å tenke 3 år frem i tid om situasjonen i markedet er umulig, og de som tror de kan det tar som regel feil. Kjøp den du har mest lyst på er nå mitt råd.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-20 10:46:55 +0100

Ja, diesel er kongen på haugen med dette kjøremønsteret, og med en bil som Volvo...hvem trenger egentlig å bytte bil hvert tredje år? En Volvo er normalt sett like trygg og forutsigbar etter 10 år, noe kynisk sagt, Volvo har en helt annen kvalitet enn en unevnelig amerikansk batterimobil! Den som beholder bilen over lengre tid vil raskt se at dette gir desidert lavest verditap pr år gjennom eietiden, dette utgjør ofte mer enn de øvrige driftsutgiftene. Og ja...man kan risikere at en automatkasse eller noe annet festlig går i støkker etter noen hundre tusen kilometer, men so what, det kan overhales...det kan skiftes...og noen titusenlapper fra eller til fordelt over x år og x hundre tusen kilometer? Ikke engang en pølse i slaktetiden sammenlignet med verditapet de første 3 åra. Lykke til med en feiende flott dieselvolvo!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar