0

Svinghjul problem

spurt 2020-04-14 17:13:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Kjøpte en 15 mod allroad for 11 mnd privat,var då gått 53000km. Fulgt servicer og en eiger. No har den gått 74000,var innom Audi då e høyrte en svak skvaldrelyd avogtil frå motoren. Då meina dei svinghjul må byttes, det som er surt er garantien gjekk ut 29 Jan. Og den lokale Audi butikken,meinte de ikkje var vits og gå vidre med det. Er det noke vits prøve seg på Audi sentral, evt forrige eiger, eller er det berre og blø reparasjonen sjøl. ? Mvh Svein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-14 18:46:26 +0200

Hei Svein Som Norulf pleier å si det er alt for dårlig men når garanti er gått ut så har du ingen sak hverken mot Audi eller mot forrige eier da han trolig var helt uvitende om dette. Hadde det vært en uke over så kan det være de hadde forbarmet seg over deg og tatt den på garanti. Svinghjul slites gradvis gjennom bilens levetid og kommer alt an på kjørestil, kjøring i for lave gir i lav fart , hvor mye og tungt du drar på henger osv. Fabrikasjonsfeil i svinghjulet ville kommet frem mye tidligere så det forsøket er nok heller ikke værdt å prøve. Men en mail til Møller skader jo ikke der kan du legge frem saken din så får du iallefall et svar uansett retning. Har hendt at de fks dekker del og du arbeid eller gir deg avslag på arbeid. Lykke til.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar