0

Ur quattro 1982 modell ?

spurt 2020-04-13 07:42:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Vi har en ur quattro som vi ønsker å ferdigstille da den er delvis restaurert. Har du tips på noen som kan hjelpe oss med dette, enten her hjemme eller i utlandet

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-13 10:18:46 +0200

Om det er en større jobb, og prisen er en issue, se i retning av Polen eller Litauen. Google er din beste venn, søk på "car restoration lithuania" eller ditto for "poland" og du vil kunne velge og vrake. Gjennomgående dyktige fagfolk som setter sin ære i å gjøre en best mulig jobb. Det du skal ha i bakhodet, er at man ofte legger til grunn at oppdragsgiveren vil spare mest mulig. Gi klar beskjed om hva du vil ha, og hvordan du forventer at arbeidet blir gjort...da får du kvalitetsarbeid. Ja, det kan koste deg noen tusenlapper mer, men vi snakker uansett om veldig mye lavere pris enn i Norge.

Det finnes forøvrig også aktører i Norge med litauere og polakker i arbeidsstokken, og det finnes aktører som sender biler fra Norge til disse nasjonene og får utført arbeidet der. Men er det en større jobb som gjenstår ville jeg ikke vært i tvil: reis til kilden. Undersøk gjerne referanser, på samme måte som du ville gjort her hjemme. Husk mva-reglene når du tar bilen hjem....hadde nær sagt...se opp for det kgl norske tollvesen....de er visstnok veldig aktive langs grensene for tiden!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-13 18:38:09 +0200

Hei Ja for all del sjekk dette med toll når den skal tilbake til Norge hadde en bekjent som gikk på en ordentlig smell her ang nettop det Norulf nevner her. Som vanlig få referanser på forhånd og avtal hva som skal gjøres og pris, husk at på en restaurering kan det dukke opp uforutsett, kan blant annet kan det være mye usynlig råte. Få en kontaktperson som du kan konferere med og som helst snakker et språk du kan og be de kontakte deg for alle uforutsette kostnader utover avtalt pris, få det gjerne skriftlig så er du sikrere.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-13 19:20:47 +0200

Wooops.....glemte denne greia med språket...hjemme hos oss har vi et helt konglomerat av språk i porteføljen, inkludert et unevnelig språk som er morsmålet for alle over 20 i de landene som er mest aktuelle her. Men have no fear, i både Litauen og Polen behersker mange engelsk eller tysk, det har noe med utbredt arbeidsutvandring å gjøre. Du skal heller ikke bli overrasket om du møter mennesker som kan norsk like godt som deg selv, så du trenger ikke være engtelig for dette med språket. Min erfaring er også at både polakker og litauere både er ærlige og opptatt av å gjøre en god jobb. Ikke derved sagt at man skal være naiv,,,som kameraten sier....sjekk det du pleier å sjekke i Norge....så går alt så meget bedre! Ellers bør du selvfølgelig sjekke at ikke bilen har skjulte overraskelser i form av kritisk rust...dette kan skje i de beste familier!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar