0

Lexus isf personbil

spurt 2020-04-12 19:14:51 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har vurdert å kjøpe en brukt isf, som står til salgs hos Nordahl bil. Jeg ønsker at du kan komme med dine vurderinger av bilen. Tenker på hvilke kostnader jeg må regne med. De forlanger kr. 465 000 for bilen, som jeg vurderer for høy pris. Hva kan være en korrekt pris? Bilen er 11 år gammel!!! Kan det bli vanskelig med deler? Jeg har fått vite at bilen er bruktimportert. Er det en ulempe? På forhånd takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-12 20:15:53 +0100

updated 2020-04-12 20:21:21 +0100

Hei Ja det var mye men er det en spesial model som nesten er håndbygget og som har vært et prosjekt for å vise bilverden hva de kan få til i kanskje få og nummerert antall så er kanskje prisen deretter så blir umulig å si noe om det kanskje det egentlig er billig. At en slik model er importert er nok mere et problem som rammer hvermannsen bilene som det er lassevis av og denne lider nok knapt av det. Deler tja antar at mye er vanlige Lexus deler og de har vel lagt noen deler til side her til den også de er bra på logistikk. Undersøk litt historien om bilen hvis du kan har den har vært med i 4 siste filmene av fast and the fourious uten overhaling så skal man være litt på vakt. Ellers er det ikke mer å si om Lexus generelt enn at de er bunnsolide.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar