0

blir nye biler automatisk tectylert

spurt 2020-04-11 13:16:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny :) Om man feks kjøper helt ny volvo XC90 stasjonsvogn, er den da ferdig tectylert når man henter den / får levert på døra, hvis ikke hvordan løser man dette ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-11 15:03:07 +0200

Hei Bra tankegang bilen blir aller lykkeligst når dette gjøres når den er ny men bruk noen som kan dette. Bare forhandleren din kan svare på om dette blir gjort på din bil når den kommer på kaien i Drammen. Forhør deg med forhandler om garanti fremdeles gjelder hvis du behandler bilen og eventuellt med hvilken type middel så det ikke reagerer med det orginale som er påført under produksjon. Får du dette påført av forhandler i garantien skriftlig så kommer du langt med det. Heldigvis så spiller årstiden på din side du har en såkalt tørr årstid foran deg så hvis du får booket tid og får dette gjort før høsten så er det innenfor.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-04-11 17:48:41 +0200

Volvo er blant de som har hatt en seriøs rustbeskyttelse opp gjennom årene. Hvorvidt dette har blitt dårligere i senere år, skal du ikke se bort fra, for min del ville jeg nok gjort tre ting: jeg ville kjørt bilen opp på en bukk og inspisert den...du ser raskt om det er slik at kun bunnplata som er rustbeskyttet mens alt som er montert etterpå kun er beskyttet av et tynt lag med lakk! Om du føler deg usikker, få med en god venn som kan litt om dette. Dernest ville jeg tatt en samtale med merkeverkstedets karosseriavdeling....om du har hatt Volvo en stund, har du sikkert et kontaktnettt. Og sist, men ikke minst...spør din lokale NAF-avdeling...alternativt kan du ta en tur innom en seriøs, med trykk på seriøs, understellsbehandler...det finnes ærlige mennesker overalt som kan gi deg et begrunnet råd. Jeg tenderer altså til å tenke at heller ikke Volvo er like godt beskyttet som før, men et koster deg lite å gjennomføre "spørrerunden" over.

For min del ville jeg kjørt bilen rett på understellsbehandling og latt en erfaren aktør etterbehandle bilen annethvert år, jeg legger vekt på et problemfritt bilhold i mange år fremover, men det er ikke gitt at dette er det riktigste for deg: kanhende du bytter bil annethvert år og bytter inn bilen hos merkeforhandler? Da får du ikke noe glede av understellsbehandlingen uansett. Men skal du ha bilen i si 5 år eller mer, er det ikke noe å lure på. Det beste er jo å ha et bedre rustbeskyttelsesprogram enn det merkeverkstedet normalt sett tilbyr deg, med en grundig behandling så snart som mulig, og jevnlig oppfølging holder du rusten unna....det er vesentlig bedre enn allverdens "rustgarantier" , det være seg fra Volvo Norge eller andre importører.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar