0

Lagring i container

spurt 2020-04-10 09:40:58 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Leste akkurat om lagring av bil på gress/grus/betong osv. Hvordan er det med lagring av bil i stålcontainer? Har en kompis som leier plass i container og der ble han plaget med mugg i bilen. Vet ikke hvordan bli en blir påvirket mtp rust.

Mvh

Jan Roger Eriksen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-10 12:03:08 +0200

Er det mugg...er det fuktig. Sånn er det bare om vi snakker om en container uten mekanisk ventilasjon og andre tiltak for å redusere fuktigheten. Selv om den er relativt rett for fuktinntrengning, vil kondens være et problem i en stålkontainer. Og siden en bil også er en samling stålplater...? Mer kondensering, og uvegerlig rustdannelse. Som en ekstra bonus får du mugg inne i bilen og ellers overalt der mugg i det hele tatt kan trives...en skikkelig høydare!

Skal du langtidslagre en bil i en sånn kondens-kasse, må du sørge for tiltak, det være seg et minimum av oppvarming og/eller avfukter med tilstrekkelig kapasitet og avløp til å holde fuktigheten stangen. Avfuktere med tørkesalt kan avhjelpe noe, men vil ikke være tilstrekkkelig over tid. Min subjektive oppfatning er at containere er verre enn den dårligste blikk-garasje!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar