0

Toyota yaris radio problemer

spurt 2020-04-10 01:31:57 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har en Toyota yaris 2001 modell skulle bytte ut en defekt lyspære på taket, når jeg prøvde å sette inn nye lyspæra så hørte jeg gniste lyd. Etter det fungerte ikke lyset på taket selvom det var ny pære Og radioen slutta å funke.

Lurte på om dere har vært bort i dette?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-10 07:23:49 +0100

Det du beskriver, fremstår som den berømte lyden av en kortslutning når du prøvde å sette inn pæra...det innebærer at det går mye mer strøm enn sikringen er dimensjonert for...vips...så går sikringen til Jesus. På samme sikringskurs henger nok radioen. Å skifte sikringer er enkelt, du får bokser med sikringer og et lite hendig verktøy til å skifte dem med på Biltema (noen sikringer er mer fomlete å skifte enn andre) . To ting som er viktig: ALLTID skifte med samme farge, IKKE SETT INN EN ANNEN FARGE enn det som står der fra før....det står også et TALL på sikringen....det skal være LIKT før og etter. Det andre: vær stø på labben. Er du IKKE stø på labben, eller på annet vis av den utålmodige sorten, få hjelp av en god venn som kan sånne ting...eventuelt et verksted.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar