0

Pickup som gårdsbil/familiebil

spurt 2020-04-09 08:23:02 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, familien og jeg flyttet til fjells for å ta over gården til kona for noen år siden, og etterhvert har behovet nå meldt seg for en gårdsbil. Alltid mye som skal flyttes på, og oftest er dette noe som ikke egner seg i bagasjerom. Samtidig er vi såpass mange at jeg ser meg om etter en pickup med 5 seter, ikke den billigste løsningen men det er da noen ute på finn til stadighet. Men går det an å si noe om hvem av pickupene som har romsligst plass i baksetet? Jeg ser mest på Ford Ranger, Toyota Hilux, VW Amarok siden det virker å være flest av dem, men er ikke fremmed for en L200 eller Izusu heller.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-09 09:52:36 +0200

Hei Trenger du plass i baksetet velger du såkalt double cab med vanlige dører bak. De andre har halv cab med en løsning der det som regel er klapp stoler og er ikke så romslige, dørene er slik at du først må åpne fordørene for å komme inn i baksete og er ikke så praktisk men du får mer lasteplass. Alle de merkene du nevner er så og si identiske så her er det bare å velge hva du liker best. Når dere er 5 så er vel double cab best for deg. Obs når du kjøper pickup så er disse veldig utsatt for rust i ramme så se spesielt etter dette og kjøp helst av en som har gjort dette med den når den var ny eller få den behandlet hvis den ikke er det og spaser derifra og ring nestemann på lista hvis du ikke ønsker den utgiften.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar