0

Volvo S60 startproblem

spurt 2020-04-08 13:50:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har ikke noe spørsmål nå - snarere en oppklaring. For en tid tilbake sendte jeg deg et spm om startvansker på en S60. Den var helt umulig ved nøkkelstart, men spratt i gang på gir. "Alt" var prøvd: ALLE sensorer skiftet, ny starter, nytt batteri, alle koblinger/jordinger, switchlås. . . The whole shalabang, liksom. MEN SÅ byttet jeg dobbeltmassesvinghjulet, og aureka - bilen er som ny! Kun til info. Vennlig hilsen Martin.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-09 12:37:26 +0100

Hei Martin Kjempebra at du legger inn hva som forårsaket problemet ditt, vanligvis kommer drøssevis med gode råd men aldri en slutt konklusjon hva den egentlige årsaken var. håper alle her på forumet følger din strategi her. Ps: Flott at det løste seg med din bil disse dobbelmasse svingjulene fører til masse lumske feil blant annet blir svingjul sensor nedlesset i metall spon fra svinghjulet som går i oppløsning og gir feilsignal. Gratulerer med ny bil :-)

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar