0

Hva er Lexus

spurt 2020-04-08 06:58:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, Dette bilmerket har jo eksistert en del år. Men hva er Lexus, hvor bra er merket? er det Toyota deler eller de som produserer den? Tenkt å handle en SUV modell men usikker på hvor bra dette er i forhold til pris etc Takker for svar Benny Mvh Finn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-08 09:52:35 +0200

Hei Finn Lexus er et premium merke som Bmw, Mercedes og Audi det sprang ut av Toyota premium avdeling men er nå et selvstendig merke med eget forhandler nettverk og fabrikker rundt i verden. Merket er meget bra og Suv er ultra premium i klasse med Land Rover ingen over ingen på siden. Merket tapetserer alle tester ang driftsikkerhet og fornøyde kunder med stort sett første plasser. Deler er det mulig at noen er samme som Toyota men det er tilfeldig da underlevrandører leverer til flere merker. Suv er liksom deres spesialitet med det gjennomprøvde hybrid systemet de har som aldri går i stykker stort sett og som er en gjenganger i hele deres produksjons filosofi. Ang pris så betaler du jo litt for en Lexus men de holder seg bra i pris også så regnestykket blir ganske gunstig.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar