0

Previa med / uten Diesel i Norge.

spurt 2020-04-05 15:50:15 +0100

anonym bruker

Anonym

Ser her at Benny svarer/ komenter en Toyota modell som her på berget hette Previa.
Benny, du sier. TROR ikke den ble levert med Diesel her i Norge. Jo Benny. Det gikk mange Toyota Previa med 2.2 Diesel. Til tross for at Den Dieselmotoren som sto i Previa var på " bare" 2,2 litter så hadde den 20 HK mer enn den Diesel motor som står i Hiace. Hiace har en 2,5 L Diesel på 120 K.
Mens Previas 2,2 L hadde 145 HK. I deler av landet gikk det endel av de som TAXI. Var lett å ta ut og sett inn seter etter behov. Til slutt må jeg få fremheve det unike hjuloppheng som var på de bilene. Man merka ikke nue til all ujevnheter som ofte var på Grusveier. Var som å flyt bortover veien. A la Padda til
Cirtroeng med et unike oljefylte " fjær" system. Setene i Previa var uten tvil de beste som kom fra Japan. Svakhet på de var ofte turbohavari. Vennlig Hilsen Ingolf. " Bil Nerd "

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-05 16:09:17 +0100

Hvis du er Previas-nerd....løp og kjøp den Toyota Sienna du ser omtalt annet sted her :-) Da får du en Previa på stereoider i god stand om vi skal tro beskrivelsen, rett nok med bensin, men i mangel av diesel med så mye utstyr og 4Wd...? Da kan selv en ihuga diesel-fantast bli fristet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger