0

Hvilken modell er tryggest å kjøpe?

spurt 2020-04-05 13:55:03 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har tenkt til å kjøpe meg en volkswagen transporter. Jeg vurderer ulike motortyper: 1,9L-2.0L og 2.5L med ulike hestekrefter. . Prisklasse jeg tenker er ca. 60-80tusen, dvs. at bilene har gått et stykke, ca 200 000km avhengig av modell. -Hvilken motortype er sikrest? -Bør det være forhjulsdrift eller firehjulsdrift mtp. hva som er sikrest framover? -Noen årsmodeller man bør styre unna? -Noe annet spesielt man bør se etter når man skal kjøpe bruktbil?

Mvh Ole Henrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-05 16:22:16 +0200

Den 5-syliindra 2.5'ern...gjerne den med kun 75 hk....må du slå ihjæl :-) Firehjulsdrift vil være en smule risikobetont i den prisklassen du beveger deg i, jeg ville nok heller brukt pengene på å få en vanlig forhjulstrekker i god stand. Når det er sagt: bor du et sted med mye snø og is er det ingenting som slår en firehjulstrekker! Glem imidlertid ikke at dekkdimensjonen på en transporter ikke er på billigsalg...om du er på lavbudsjett mhp bilhold...er IKKE Transporter bilen for deg! Bortsett fra det med dekka er det en relativt tung bil, da må du også påregne med høyere utgifter til alt som har med hjuloppheng og bremser å gjøre.

Hva dyu skal se etter osv? Først og fremst rust...men du må også ha med en bilkyndig venn og sjekke bilen grundig, ikke minst når du befinner deg i en lav prisklasse. På Motors hjemmesider finner du gode sjekklister ifht både prøvekjøring og en teknisk undersøkelse, trykk ut dem og sett deg litt inn i hva du bør sjekke...det lønner seg....VELDIG! Men igjen...aldri titte på bil uten følge av en bilkyndig venn om du har lite kunnskap selv...ingen skam å be om hjælp! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar