0

Viberasjon etter chlutchskift Audi Qattro 2,0 2007

spurt 2020-04-03 19:08:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Fikk nytig skiftet chlutch på min Audi. Det ble montert inn en Valeo chlutch Etter dette er det tilkommet problemer med viderasjon i ved oppstart når chlutchen brukes, som om chlutcen tar ujevnt / hogger litt, spesielt ved finmanøvering/ rygging. Alt var i orden før skiftet. Er disse chlutchene kjent for dette? Svinghjulet er nevnt, man fungerte helt fint før chlutchskifte. Hva tror du det kan være!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-03 19:29:29 +0200

Hei Vibrerer det i clutch pedalen når den brukes så er det svinghjul, Valeo er et annerkjent merke og ikke noe som tilsier at det er i den foruten at det selvfølgelig kan være feilmontering. Det er nok vanskelig å si om svinghjulet fungerte fint før clutchbytte de slites gradvis og påvirkes av blant annet hvordan den brukes samt av kjørestil og lignende. Jeg bruker å jekke opp bilen på en side og sette den fks i andre gir og slippe clutchen med motor stoppet. Man tar så tak i dekket og prøver å bevege det fra side til side i rulle omkretsen er det mye bevegelse her så er svinghjul utslitt. Lyd er også et dårlig tegn er det forskjell fra når du slipper og trykker inn clutchen så er det utslitt. I nesten alle tilfeller blir det nå solgt ferdige clutch og svinghjuls pakker nettop på grunn av dette da man kan regne svinghjul som utslitt hvis clutch er utslitt. Andre symptomer er vibrasjon som forplanter seg til girspaken samt at den kan være vanskelig å få i gir.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar