0

Tohead3201

spurt 2020-04-03 18:39:06 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Fjærer foran har røket Har Volvo v40, drøye 5 år og km. stand 45000 km. Verksted krever 6800 for rep. Tenker at de burde holde lenger og at prisen burde være mulig å diskutere her. Bilen er forøvrig pent kjørt og vedlikeholdt (damekjørt) 😊 Hva tenker du vi burde gjøre og eventuelt forhandle om? Takker på forhånd for svar. Mvh. T. Adriansen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-03 20:05:52 +0200

Hei Enig at de kunne holdt litt lengre men er nok ikke så mye å hente for deg her. Du sier drøye 5 år er det en dag over 5 år eller 364 dager over? er det 1 dag over er jeg sikker på at de er medgjørlige og gir deg rause avslag eller tar den på seg selv. Pris er nok innenfor men her er det bare å shoppe rundt ang pris og gjøre jobben der det er billigst. Forhandle pris kan du selvfølgelig prøve på men det er liksom fastlagte priser på disse arbeidene fra verkstedet sin side. En annen ting er at hvis en fjær ryker så er ikke kravet mer enn at du bytter den ene uansett hva de sier om det på verkstedet ang fare i trafikken og havne på skauen ol det er bare skremsels propaganda. Rart at begge fjærene dine ryker samtidig har fks bilen vært svært nedtynget av fuktig snø over tid eller har du utallige fartsdumpere i veien din til butikken fordi kjørelengden er usedvanlig kort ikke engang 10000km pr år?.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar