0

Ettermontere tilhengerfeste

spurt 2020-04-01 10:07:43 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, har eid en e klasse (2014) i to år, bilen er oppe i 270 000 km. Jeg er gira på campingvogn, men bilen har naturlig nok ikke hengerfeste da det er en gammel taxi. Hos Mercedes i Norge var det ca 25 tusen, Mercedes i Danmark ca 20, omtrent det samme i Sverige også. Men mannen i Sverige nevnte for meg at det fantes betydelige billigere alternativer om jeg ønsket en krok på bilen.

Kikket litt på nett og fant dragkrokskungen; https://dragkrokskungen.se/mercedes-b...

Maksimalt 5000 kr avhengig av hvilket alternativ man går for. Frister å gå for den 13 pols varianten som heller ikke krever omprogrammering. Er det noe jeg ikke ser her, eller burde jeg bare slå til?

Er det noe jeg burde være obs på ved å ettermontere hengerfeste når det ikke er en mann med Mercedes logo som utfører jobben?

I Norge nevnte de også at det var vanlig å montere ei ekstra vifte (ikke standard i Sverige når jeg spurte), er dette noe jeg burde få med i et tilbud?

Mvh. Håkon Stålesen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-04-01 10:21:41 +0100

Jeg tar det jo som en selvfølge at disse tilhengerfestene er godkjente. Sjekk for ordens skyld vektbelasting etc. Men dette bår absolutt være innafor som de fleste andre pirat -deler.

Det du bør sjekke her er prisen på montering om du ikke gjør dette selv. Ekstra vifte er vel for bedre kjøling om man kjører mye, fort og langt med tung henger og campingvogn.

Det er å anbefale, men antagelig ikke noe must, om du vil gjøre det billigst mulig og skal på lang alpetur med fullastet bil og vogn. Lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger