0

Parkering på gress

spurt 2020-03-31 12:32:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Vi har vel alle hørt at man ikke bør parkere en bil på gress. Ihvertfall ikke for en lengre periode. Men hvor skadelig er det egentlig? Vinterstid med frost og tæle i bakken kan det vel ikke være noe problem? Verre er det vel sommerstid med avdamp fra bakken og det at gresset holder på fuktighet?Hjelper det å sørge for å holde gresset kortklipt slik at bilens understell ikke berøres av gresset? Å parkere på grus sommerstid er som kjent heller ikke bra da man har avdamp fra bakken.Det ideelle er vel asfalt eller betong?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-31 18:47:01 +0200

Hei Tror det var det med at catalysator ble så varm at den kunne antenne gresset som var problemstillingen. Jo det er riktig at hvis du parkerer på plasser med mye avdamping så kan det nok påvirke noe men husk at luften mettes fort med den fuktigheten som stiger opp bra bakken så vet ikke helt om det er særlig målbart hvis du tar relativ luft fuktighets prøve 1 cm over bakken eller 10 cm over bakken. Parkerer du på betong eller asfalt så har du ihvertfall tatt bort det usikkerhetsmomentet men her kan det jo igjen ligge vanndammer i lang tid etter regnvær.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar