0

BMV eller Tesla

spurt 2020-03-21 20:05:38 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg vurderer å kjøpe en brukt bil BMW 3 serier 2010 og det koster 200 tusen men samtidig tenker på En ny tesla Model 3 så jeg lurer på hvilken bil er bedre og biligere for avgifter??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-21 23:19:48 +0200

Kjøp bil etter kjøremønster og preferanser, ikke etter hva som er politisk korrekt eller tilsynelatende "billig" her og nå! Rent bortsett fra at det er en ulvetid der du bør sitte på gjerdet til ting har roa seg litt, er det på ingen måte gitt at elbilfordelene vil overleve det økonomiske uåret vi er inne i nå! At du teoretisk kan spare litt bompenger om du passerer en knalldyr bomring x ganger hver dag, er så sin sak, men sist jeg sjekka, kosta en ny Tesla 3 ganske så mye mer enn den BMW'en du nevner.

Ta også med i betraktningen at Tesla er alt annet enn verdensmester på service og verkstedstjenester, ei heller på opplevd kvalitet fra kundenes side. Ja, du slipper å betale mva og engangsavgift, men du binder opp et par hundre tusenlapper mer! Det er dårlig karma om du ikke har en veldig sikker jobb i disse tider! Nettopp dette med ulvetid kan også gjøre ting med verditapet på nye biler som ødelegger moroa....legg til "fordelene" med begrenset rekkevidde og det faktum at du bør ha mulighet for å innstallere en forskriftsmessig hjemmelader. Vips, så er ikke "fordelene" så store lenger! Som nevnt innledningsvis, tenk på kjøremønsteret ditt...om du kjører kun frem og tilbake til butikken et par kilometer unna og til og fra jobb med relativt kort reisevei kan du like gjerne kjøpe en VW E-Up....da sparer du mye mer enn om du kjøper en ny Tesla 3, i tillegg får du markedets nest beste service- og verkstedstjenester...den beste er Toyota . Og vil du ha kjøreglede, er BMW 3-serie et unikum! Som å kjøre på skinner både på landeveien og gjennom svingene, stort sett greie å ha med å gjøre, Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar