0

Toyota Estima/Previa

spurt 2020-03-17 21:48:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann Benny

Ramlet borti en 1992 Toyota Estima TD 4X4 automat. På toppen av alt med rattet på høyresiden.

Dette er jo en bil som stort sett ble solgt som Previa her på berget. Knapt noen ble hentet inn med diesel og enda færre med 4x4. Denne befinner seg i søreuropa akkurat nå på spanske skilt.

Hva tenker du om å hente hjem noe sånt for å ha en litt sær bruksbil? Håpløst eller gøy? Siden det er en gammel Toyota så er den vel ikke allverdens gærn med tanke på driftsikkerhet heller på tross alderen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-23 12:55:19 +0100

Med høyreratt og en bil som dette er det en ting du kan være helt sikker på: det blir IKKE gøy om du noensinne forsøker å selge en slik bil...her kjøper du en bil for livet :-) Den er også såpass gammel at du kan oppleve at det blir spennende hver gang du måtte trenger deler. At det heller ikke er toppnivå på sikkerheten i en såpass gammel bil, får du med på kjøpet...helt gratis! En ting er å ha noe sånt som hobbybil, men jeg ville ikke engang tenkt tanken på å bruke den som familiebil. Og som "bruksbil" for far? Finn noe mer kurrant, å drasse denne hjem kan fort vise seg å koste mye, mye, mye mer enn det smaker!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar