0

Feil KM stand på bilen etter EU kontroll

spurt 2020-03-15 07:32:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Hadde min 2016 mod. på EU kontroll og ingen ting var feil med bilen så alt var OK. Samme kveld var jeg tilfeldigvis inne på Appen Bil og henger. Skrev inn bil nr. Mitt og der står det at bilen hadde vært inne til EU kontroll. Men til min store overraskelse oppdaget jeg at bilen var oppført med feil. Km stand. Min bil har gått 57000 og på Appen etter EU kontroll står den oppført med 97000 km.. Altså verkstedet har skrevet feil. Km. Etter dette besøket har den gått 40000 km. Mer. Jeg ringte verkstedet morgen etter og gjorde de oppmerksom på dette. Jeg hadde heldig vis hatt bilen inne til service bare noen uker før EU kontrollen på samme merkeverkstedet. De lovet å rette opp feilen men ingen ting skjedde. Etter en uke kjørte jeg ut og lurte på hva som skjedde. Da kunne verksmesteren bare beklage at det var begått en feil som de gjerne ville rette opp i, men biltilsynet ville ikke rette feilen. De sa at de ikke hadde datautstyr for og rette slike feil. Nå lever vi i 2020 og må jo bare lure på hva slags byråkrati dette er. Verkstedet har sendt Mail igjen men får ingen svar. Jeg lurer på hva som hadde skjedd hvis ikke jeg tilfeldig hadde oppdaget dette før det hadde gått flere mnd. Og skulle rasere bilen et annet sted. De hadde vel lurt på om jeg hadde drevet med juks på km. Telleren. Dette er ikke bra og dette er vel det eneste jeg selv får sjekket etter en EU kontroll. Det er jo mennskelig og gjøre feil. Verkstedet vil gjerne rette opp feilen men vårt byråkratiske Biltilsynet hvor er de. Jeg vil anbefale alle og en hver, sjekk KM stand på bilen etter en EU kontroll skulle vært artig og høre hva vårt byråkrati svarer deg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-16 11:19:05 +0200

Hmmm... Enig i at feil kan skje. Sikkert bare en tastefeil - men jeg stiller meg svært undrende til at Statens vegevesen ikke klarer å få ryddet opp i dette. Det er for dårlig - rett og slett.

Jeg vet egentlig ikke noen annen råd enn at du bare får henge på å mase på de.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar