0

Napping i clutch

spurt 2020-03-13 11:12:49 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg har en A4, 2011 med diesel og manuelt gir og 65000km på tellerverket. Etter at bilen har stått noen dager i kaldt og vått vær opplever jeg at clutchen napper noe voldsomt i 1.gir. Dette gjør den i et par lyskryss, så fungerer den som normalt igjen. Jeg vet at clutch og svinghjul er en svakhet på disse bilene, men at det skulle bli trøbbel etter bare 65000km syns jeg er merkelig. Jeg ser imidlertid at dette er et problem mange på internett irriterer seg over, uavhengig av bilmerke. Noen mener clutch er moden for utskifting, andre at det har blitt et "polert lag" på clutchplata, mens noen har en teori om at det danner seg kondens i clutchen. Bør jeg være bekymret?

mvh Øystein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-13 12:07:34 +0200

Heisann! Kjedelig sak dette. Bekymret og bekymret, fru Blom ... Fakta er at det har vært en del tull med disse svinghjulene. Det er også en relativt kostbar greie om man må sette det bort.

Litt rart at det er bare når bilen er kald. Kondens her jeg liten tro på at det er. Det som det kan være er at det kommer olje inn i clutchhuset som brennes bort når bilen blir var / brukt litt. Dette kan gi litt rykk og napp i clutchen. Om dette er feilen så er det nok en simmring til motoren eller girkassen som lekker, slik at olje kommer inn i clutch-huset.

Vanskelig for meg å si noe om alvorligheten i dette uten å ha prøvd bilen. Men slike ting går sjelden over av seg selv. Kanskje er en tur innom et verksted for å få en vurdering, smart.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar