0

Toyota Hybrid

spurt 2020-03-10 21:13:47 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Vurderer og kjøpe meg en toyota hybrid,usikker på hvilke modell,men har en forkjærlighet for Toyota,da jeg har en Celica 96 modell,har aldri hatt problemer,derfor blir det Toyota igjen. Men jeg er borte 4 til 6 mnd i året,og da er spørsmålet tåler batteripakken det?Jeg innbiller meg at det er best og bli brukt.Jeg har spurt på Toyota på Jessheim,ingen problem er svaret,stoler ikke helt på det,dem skal selge.

M.v.h Terje

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-11 10:00:53 +0100

Det er overveiende sannsynlig at det er problemfritt å la bilen stå halve året. Det er så enkelt som at batteripakka vil være tilnærmet optimalt ladet når du parkerer bilen, og gitt normal selvutlading bør det være strøm igjen på den når du kommer tilbake. Meg bekjent har ikke Toyota noen form for online-oppdatering eller annen leamikk som tapper strøm når bilen står parkert. Om så skulle være tilfelle, er det ikke verre enn eventuelt å be Toyota slå av dette.

Med tidligere tiders NiMh batterier kunne det muligens oppstått problemer, med dagens LiIon bør det være problemfritt. Uavhengig av dette, du har 5 års garanti på en ny Toyota, og som kjent...her hjemme er Toyota den desidert mest seriøse aktøren i markedet når det gjelder begrepet "garanti". Om du er i tvil, send en mail med et begrunnet spørsmål eller ta en telefon til Toyota Norge, be gjerne om et utdypende svar sånn at du føler deg trygg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger