0

Bremseskiver

spurt 2020-03-10 07:52:31 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Såg ditt svar vedr bremseskiver på en Mitsubishi Outlander PHEV. Hadde samme problem med min ASX med manuelt gir, som da var gått ca 45000 km Var inn på 4dje service, ble oppring av forhandler som sa bremseskiver måtte byttes pga av mer enn 25% rust foran, bremseklosser 30% igjen, så begge deler måtte byttes. Garanti sa eg, noko forhandler sa det ikkje var Pris for bytte av 2 skiver og klosser for ca kr. 7000 Sjølv har eg 3 årig yrkesskule, linje bilmekaniker frå slutten av 80 tallet, så eg sa eg skulle ordne dette mykje rimligere. Henta bil å kjørte heim, sjekka hjemmesiden til Mitsubishi og der står det : som en av få forhandlere dekker vi bremseskiver pga av rust. Kjente meg lurt, ringte forhandler, og fortalte om garantiordning. Etter flere tlf og forskjellige personer som eg pratet med, fekk eg nye bremseskiver på garanti, men måtte betale kr 1730 for nye klosser foran Dette er dårlig produkt som ikkje holder, og dyre deler å kjøpe orginalt. På en manuelt gira bil bør ting holde mye lenger enn 45000 km 2mdn etter service, km 46500 hadde eg bil inne på takst, der det viser seg at klossene bak holder 2-3 tusen km Hvorfor avdekket ikkje service det ? Kjøpte uorginale klosser til halv pris av det orginale koster, så nå er bilen trygg mtp på bremser dei neste 4 år.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-16 11:30:26 +0100

Dette med bremser og rust er en gjenganger det ikke ser ut som om vi blir ferdige med. Det er helt klart at men kan spare en del penger om man har kompetanse til å gjøre dette selv og i tillegg bruker billigere deler.

Du har klart å komme billig unna dette og behøver ikke bekymre deg for bremsene de neste årene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar