0

Ladeproblemer.

spurt 2020-03-09 08:58:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Etter årlig service med oppdateringer i september 2019 har jeg fått problemer med lading av batteriet. Lading av tomt batteri går greit. Rekkevidden viser da ca 33 km. Ved "klattlading" derimot, det vil si når batteriet ikke er helt tomt, stopper ladingen på ca 26 km. Jeg har fått flere oppdateringer hos Volvo som skulle kurere problemet, men til ingen nytte. Verkstedet sier at det er flere som har samme problem som meg. Synes det er rart at det skal ta så lang tid å få dett i orden. Kunne du høre med Volvo om hvorfor de ikke klarer å rette opp denne feilen? Med vennlig hilsen Arne Rønningen Telefon 93023669

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-12 19:05:53 +0200

Det burde være like problemfritt å ringe teknisk hos Volvo-importøren som andre bilimportører. Gjør som meg, skriv opp spørsmålene du måtte ha og hiv deg på telefonen! Om Volvo Norge mot formodning ikke gidder å ta saken, ring til Volvos svenske hovedforhandler og si at du er en norsk Volvo-fan som har et problem....det hjelper nok! Ellers kan du jo håpe at Broom ser ditt problem, og lager en sak på det...dette burde jo være et problem som har allmenn interesse!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar