0

Må jeg bytte girkasse?

spurt 2020-03-07 23:28:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Har nå vært hos 2 bilverksteder og feilsøkt bilen min. Problemet er at bilen min rykker og nykker uansett gir. Kjenner det mest ved lave gir og lave turtall. Farten går ikke fortere men man kan se at turtallet er ujevn. Hos Sulland har de justert clutch punkter to ganger og byttet automatgirkasse olje. Det hjalp litt men rykkingen var fortsatt der. Hos det andre bilverkstedet ble fikk jeg lånt ny lmm for å se om det var den som gjorde rykkingen men det hjalp heller ikke. Der fant de også masse feilkoder som Sulland ikke fant, men de brukte Vagcom som Sulland sier ikke er til å stole på. Nå er jeg lei og vil bare vite om jeg kanskje har en reklamasjonssak eller om det bare er en del som må byttes. Bilen har jeg hatt i 2.5 år ca. Hjelp!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-09 11:37:04 +0200

Kjedelig sak dette. Men du har en bil som bare er 2,5 år gammel. Da skal du ha rask og god hjelp. Dette bør, slik jeg ser det, være en garantisak. Det skal rett og slett ikke være ditt problem i det hele tatt.

Dette skal og må en forhandler bare fikse opp i for deg. Det kan nok godt være at en ny girkasse er løsningen her. Det skal uansett ikke være masse feilkoder og rykk og napp i en såpass ny bil. Her er det bare å stå på kravene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger