0

Eventyr fy skam!

spurt 2020-03-04 11:53:37 +0200

anonym bruker

Anonym

Ser gjerne att Du leverer hasjpipa du fant i Volvo 142 du kjøpte av meg til politiet . De kan kanskje også være behjelpelige med narkohund til å gå over bilen for å se om de finner mer . Ja kanskje ta litt DNA av hasjpipa også. Vil ha meg frabedt slike skriverier i Volvoklassiker . Jeg har i hvertfall noensinne aldri brukt knark. Heller ikke fruen i USA som du beskyldte for å være hippie.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-04 13:31:12 +0200

Slikt ekstrautstyr burde jo vært betalt for eller levert tilbake til den rette eieren :-) Hvem vet, kanskje noen savner den? Ellers er det store og små problemer her i verden, en slik pipe er ikke lenger noen sensasjon. At noen røyker sånn dritt? Uforståelig for deg og meg, men det har blitt meg fortalt at det skjer i de beste familier. At det blir nevnt i det bladet du viser til, er vel et tegn i tiden, hadde vært verre om redaktøren i bladet hadde tatt en selfie med full fyr på pipa.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar