0

Hylelyd i høyre bakhjul

spurt 2020-03-02 19:20:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Kjøpte nylig bruktbil, 2007 mod VW Touran.

Etter en uke begynte det å pipe/hyle fra venstre bakhjul, og de siste dagene har det kommet en kraftig hylelyd under rygging. På en kjøretur slo antiskrens seg på og av, det var nesten umulig å kjøre videre. Slo av antiskrens og det gikk greit å kjøre videre. Er det håndbrekk eller bremser som henger seg opp?

Og er dette en mulig reklamasjonssak? Selger opplyste ikke om dette og under test av bremsene oppdaget jeg ikke uvanlige lyder eller ujevn bremsing.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-03 09:46:12 +0200

Ja, dette er en helt klar reklamsjonsak, jo før du tar dette opp med selger, jo bedre. Uavhengig av om selger er en privatperson eller en proffesjonell aktør, det beste er å finne en løsning gjennom en forhåpentligvis positiv dialog. Dersom selger er en proffesjonell aktør, vil han normalt sett ha eget verksted eller en verkstedsforbindelse som kan finne ut hva som er galt og forsøke å utbedre problemet, om selger derimot er en privat aktør, er det a complete different matter.

Aller først bør du derfor lese grundig gjennom dette og handle deretter: https://www.forbrukerradet.no/forside...

Hva det konkrete problemet angår, ville jeg mistenkt en feil med bilens ABS-system. Dette kan være så enkelt som en sensor, da er det ikke noen stor sak, og det kan være en mer kompleks feil. Feil med bremser og ABS er uansett noe som skal håndteres av et autorisert verksted. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar