0

Sikker bruktbil hvilken Toyota bør man kjøpe?

spurt 2020-02-28 11:42:31 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei igjen Benny! Har du noen meninger om Toyota Avensis 2015 1.6 diesel i forhold til Toyota Rav 4 2013 2.0 diesel, eller Toyota hybrid Prius + 2015. Alle koster rundt 150 000 kr og har gått like langt. Noen meninger om hvilken du ville valgt? Vi er mest opptatt av sikkerhet og kvalitet, men vi forstår det slik at hybrid er mer miljøvennlig, - stemmer det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-28 14:14:03 +0200

updated 2020-02-28 14:16:25 +0200

Benny har gitt et godt svar på et lignende spørsmål her, for meg ser det ut som om dere spør to ganger om nesten samme ting :-) Uahengig av dette, det er jo ganske så forskjellige biler dette her, dere bør gå i tenkeboksen og tenke litt i retning av hva familien har behov for av plass, hvorvidt dere har behov for en SUV og ikke minst: vurdere kjøremønsteret.

Mye småkjøring inne i byen tilsier at Prius hybrid er et godt valg, likeledes er vel Prius+ en syvseter...dette har flere fordeler for en barnefamilie. Ellers er alle bilene relativt greie biler, men jeg ville helt klart gått for en 2 år nyere Prius hhv Avensis fremfor en 2013 RAV4 om ikke firehjulstrekk / SUV er et må-ha-krav. Det er så enkelt som at du får mer for pengene ved å unngå biler / modeller som er i overkant populære, f.ex SUV er etter mitt skjønn overprisa fordi det er den reneste "motegreia" med SUV i dag. Min subjektive oppfatning er at RAV4 av forrige modell er en håpløst trang og upraktisk bil....ikke kjøp RAV4 uten grundig prøvekjøring med hele familien!

Avensis med en liten dieselmotor er på den andre enden av skalaen, ikke spesielt etterspurt, mao kan du gjøre gode kjøp. Mhp Prius er det mange biler i markedet, det gjør også noe med prisen. Her er imildertid Prius+ en joker...mange ønsker seg 7-seter. Du sier ellers ikke noe om hvor langt bilene er kjørt, vær klar over at heller ikke Toyota er feilfrie biler. Kjøp ikke bil uten tilstandsrapprt, ha eventuelt med deg en over gjennomsnittet bilkyndig venn. Med en investering på oppsiden av 100.000 kan også en NAF-kontroll før eventuelt kjøp være en god investering.

Ellers: glem dette med "for miljøets skyld". Ingen av disse bilene er i nærheten av å ha et like stort miljøavtrykk som f.ex en Tesla X. Da snakker vi totalt utslipp over bilens levetid....kjøp bil etter ditt og familiens behov, verken dieselmotorene eller bensinmotoren her er miljøbomber!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar