0

Hyling fra bremse?

spurt 2020-02-27 06:41:33 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! For en mnd siden hadde jeg bilen min på verksted for å bytte bremseklosser bak. Dæ jeg fikk bilen hjem merket jeg varmgang i venstre bak og tenkte caliper. Vi åpnet opp og fikk smørt opp alt, høyden vær fortsatt der så vi gjorde samme prosedyre igjen med å smøre opp caliperen.

Lyden er fortsatt her. Den kommer etter at jeg har kjørt en stund ca. 15-20 min. Og da kommer det å går litt av seg selv. Lyden blir borte med en gang jeg er borti bremsepedale men kommer stort sett tilbake når jeg slipper pedaleb igjen. Det er ikke varmgang i hjulet slik som tidligere. Det er skrikende hyl, ganske lik lyden fra varselet om lite bremsekloss igjen. Har tenkt at det kanskje kan være metaller i selve klossen som gjør dette i og med at vi allerede har smurt opp caliper 2 ganger og den ikke er varm, men så blir jeg usikker da det bare er et hjul som piper og ikke begge bak. Har du noen god idé før hva det kan være og hva jeg kan gjøre?

Med vennlig hilsen fortvilet dame som blir sprø av hylelyden.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-03-04 11:31:54 +0200

Heisann - Ettersom lyden forsvinner med en gang du rører bremsen, så antar jeg at klosse ligger og akkurat subber litt forti skiva. Det kan gi pipelyd. Det kan også gjøre at den blir stående og vibrere bitte, bitte litte granne i kalipteren som igjen kan gi en resonans-lyd.

Løsningen er nok å plukke dette fra hverandre igjen. Slip gjerne litt av kanten på klossene som kan subbe i en slitekant på skiva og påse at klosser og evt. låsepinner / låseblekk blir montert riktig. Rengjør at nøye og smør opp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar