0

BMW 5 serie N20 oljepumpe drev

spurt 2020-02-26 19:20:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Nå har jeg vært så uheldig, og fått ulyd når jeg kjører. Fikk sjekket dette hos BMW, og dessverre er det oljepumpe drev, den «kjente» feilen på F10 med motorkode N20. Jeg har 520i, 2012 modell. Har ennå ikke fått noe pris(enda), men skal tilbake dit til uka. Spørsmålet mitt er: Hvor «heldig» kan jeg være mtp pris for å få dette ordnet, siden problemet er oppdaget «tidlig». Kanskje jeg kan redde inn noe ved å ta tak i problemet snarest? Og hvor ille kan det bli(mtp på pris)hvis jeg er maks uheldig? Har hørt motorhavari og priser opp mot 100.000kr. Grunnen til at jeg lurer, er at jeg vurderer å selge bilen, framfor å ta opp lån for å fikse problemet.

Takk for svar på forhånd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-26 23:14:43 +0100

Helt klart en god ting å ta tak i problemet snarest....helst i går....du har tydeligvis ennå ikke opplevd den ultimate ulykka med motorhavari. Om du velger å selge bilen, bør du opplyse kjøper om det potensielle problemet, det innebærer igjen at kjøper vil forvente redusert pris. Kjøper har uansett to års reklamasjonsrett, om motoren raser en uke etter eierskiftet er det ekstremt dårlig karma om det aktuelle forholdet ikke er behørig beskrevet i kjøpskontrakten.

I ditt sted vil det være fornuftig å innhente en pris snarest mulig. Prisen vil avhenge av flere forhold, der delepris og hvor mye tid som medgår. En joker er også hvorvidt det allerede har oppstått følgeskader...men slik du beskriver det....kan du være heldig...krøss fingra :-)

Et alterativ er også å benytte et tredjepartsverksted som "kan" BMW...det er ikke uvanlig at timeprisen er vesentlig lavere. Om du bor i Rogaland er f.ex Jan Reime Bil og Karosseri et sted det er verdt å spørre. Som du sikkert vet, det ligger også i sakens natur at dette er en feil av en natur som gjør at du nok bør kjøre pent og minst mulig inntil du har fått retta feilen....erfaringsmessig er ulyd i kritiske komponenter noe som kan gå til Jesus i morra....eller possible manjana. Det er uansett ikke noe man vil gamble med.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger