0

Hvor finner man oversikten over hva som skal blir gjort på service?

spurt 2020-02-26 17:16:13 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

Jeg lurer på hvor man kan få opplysninger om hva som SKAL gjøres under en vanlig service på bil?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-26 18:29:48 +0200

Hei Skal normalt være beskrevet i service heftet hvis ikke får du nok printet ut en sjekkpunkt liste fra forhandler.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-02-26 23:25:57 +0200

Helt korrekt, denne informasjonen skal normalt sett finnes i serviceheftet, men jeg har registert at hos VW har man valgt å ikke spandere så mye som et kløyva ord på å beskrive hva som skal gjøres ved de respektive servicene. Dette er direkte tåpelig, enda tåpeligere er det at merkeverkstedet opptrer som om dette skulle være en militær hemmelighet. Dels fratar det kunden all mulighet til å passe på bilen sjæl, enda verre er det imidlertid at man ikke har en snøballs sjanse på et varmt sted til å etterprøve at det arbeidet man faktisk betaler dyrt for, virkelig blir utført. Og som vi alle vet....det har skjedd i de beste familier at den eneste "jobben" som blir gjort, er å skrive ut regninga mens bilen står urørt ute på verkstedets parkeringsplass...den blir ikke engang flyttet på! Vi kan jo håpe dette er unntakene...men det er usigelig greit å ha denne informasjonen.

Siden du etterlyser dette, tipper jeg det er like festlig hos Audi som med VW. For min del har jeg løst problemet med å bruke et tredjepartsverksted for service og vedlikehold av våre biler, der harr man tilgang til en felles database som gir detaljert informasjon om hva som skal gjøres ved de respektive servicene, når registerkjede må sjekkes, hvilke oljer som skal brukes osv osv.. Om jeg ønsker det, får jeg en spesifikk utskrift av både dette og alt som er gjort...no problemas. Hvorfor merkeverkstedet åpenlyst setter seg på bakbeina, kan man saktens undres på, det er ikke spesielt tillittverkkende. Men spør endelig hos ditt Audi-verksted, kanhende de er mer velvillige enn sine kolleger på Volfsburger-verkstedet....koster lite å spørre!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar