0

defekt eksos

spurt 2020-02-20 12:03:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Har kjøpt en e55amg 2003 mod av Manglerud bilformidling,etter en ukes bruk stoppet den for meg,viser seg at katalysatorene på eksosen er tett.Koster meg 68000kr og utbedre,er dette en vesentlig mangel ved kjøpet og hva mener dere jeg bør gjøre med dette.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-20 19:19:43 +0200

Hei Du må gå tilbake til der du kjøpte den og forhandle med de, du har sikkert fått en eller annen garanti når du kjøpte den eller var det ut døren garanti?

En mangel når du kjøpte den er ikke sikkert det var, fordi om det er amg så er det ikke sikkert at alle skal akselrere 0-100 fortest mulig i hvert veikryss bortover gatene.

Tydeligvis har det jo tatt deg en uke å finne at noe er galt og det ble konstantert tett catalysator så selger trenger ikke ha vist om dette og var ikke nødvendigvis en mangel på kjøpstidspunktet.

Det som skader en catalysator er som regel uforbrent olje eller bensin som når catalysatoren og fører til rask ødeleggelse. Dyser og slikt er ikke som da den var ny og gammel sot kan løsne hvis man presser motoren hardt.

Det er som Nordmenn i gamle biler som skal ned til Tyskland å kjøre på autobahn i sin såkalte daukjørte bil som har gått på Norske veier hele livet for første gang? Når de når ned til første by over grensen er motoren eller turboen vrak.

Regner med at du er bilentusiast hvis du kjøper en amg så dette fikser du med litt overtalelse hos selger.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar