0

Er kjøpet dumt ?

spurt 2020-02-18 18:21:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.

Jeg kjøpte min bil i 2019 på sommeren, en 2018 mod. Jeg har i ettertid tenkt om kjøpet var lite gjennomtenkt ? tanker om dette ligger i alt det negative som diesel biler får av omtale. Jeg er av den oppfatningen av at nyere dieselbiler forurenser minimalt, enig eller ? Om du er enig hvorfor omtales disse biler så negativt av våre folkevalgte ?

Jeg har en campingvogn også, dette var vell en av årsaken til at jeg valgte fossilt, dumt valg eller ?

Takk for svar :)

Mvh Geir ( Tromsø )

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-18 18:36:01 +0200

Hei Geir De folkevalgte styres av opinionens vinder, de snur kappen etter denne vinden og da blir det å finne ut hvem som er verst og forby eller straffe(avgifter og sånn vet du). For å si det sånn er diesel biler kommet langt ang utslipp og forbrenning av partikler ikke som før da man måtte gå ut av bilen for å få luft og gulpe opp litt sot hvis man lå etter en diesel bil i mer ennet par minutter. Valget ditt er jo etter behov og hvis du skulle dra camping vogn og det var lov å ha tilhengerfeste på den så måtte du vel innom hver eneste plass som det gikk å lade. Skyactive teknologien til Mazda er bra den med tanke på utslipp så du får vel tenke sånn at når jeg først måtte ha en fosil brennstoff bil så er den iallefall så ren som det går med dagens teknologi.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-02-18 18:21:47 +0200

Sett: 46 ganger

Sist oppdatert: Feb 18

Relaterte spørsmål