0

Kia,bare god garanti,eller også god kvalitet.

spurt 2020-02-17 11:11:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg leaser idag en bmw330e. Jeg blir nok en engangs leaser,så neste gang blir det nok nybilkjøp igjen, som det har vært siden 1987. Da blir det nok en el.bil tenker jeg .Da er det kun Kia Niro og Audi E tron som frister.Ja du leste riktig. Er redd Audien bli dyr på sikt. Men er det trygt å satse på korea bil kvalitetsmessig. Mvh Freddy Farestvedt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-17 12:06:40 +0200

Freddy! Jeg kjenner Kia som svært gode biler og er ikke redd for å anbefale koreansk bil. Må si du har litt av et spenn mellom de to bilene du vurderer.

-Niro er ikke på noen måte noen dårlig bil, men litt kjedelig både i design og å kjøre i mine øyne. Audi e-tron er definitivt en flott bil som jeg heller ikke er redd for å anbefale.

Kia er nok det mest fornuftige valget, men jeg er redd den kan bli litt "nedtur" etter BMW-en du har nå. I form av at den kanskje blir litt kjedelig. Men prøv den og gjør deg opp din egen mening.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar