0

Rover 75 stasjonsvogn 2.0 bensin

spurt 2020-02-17 10:02:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei, er på utkikk etter hengerfeste til min stasjonsvogn. Huggerier er skrapet for disse bilene, men har fått napp på et fra sedan. Er d samme ? 2.0 bensin og automat som girer opp fra 5 til 4 og raskt til 3 dje gir i bakke. Normalt å ha 4 gir der. Vurderer oljebytte på girboks. Noe tips ang. oljekvalitet ?

Hilsen Egil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-18 18:59:25 +0100

Hei Egil Nei trolig er det forskjell mellom stasjonsvogn og sedan ang tilhengerfeste. Mekonomen har grei oversikt over korrekt olje til den automat kassen skriv inn reg nr på hjemmesiden så kommer det opp valg av olje og væsker. Har forkjælighet for Castrol men andre merker er nok like bra de også. Husk å skifte filteret, og bytt oljen aller helst 2 ganger. Man får bare ut ca 4 liter av totalt 7-8 liter så ved å skifte 2 ganger tett etter hverandre så blir oljen nesten helt ren. Land rover som er en nær slektning anbefaler dette på sine eldre modeller.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger