0

Cadillac Allante

spurt 2020-02-17 07:21:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Vurderer å kjøpe en veteranbil. Den jeg nå ser på er en caddilac Allante 1987 mod. Hva bør jeg tenke på? Se etter? Noen svakheter ? Hilsen Arild

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-17 11:53:53 +0200

Heisann - Allante er både en morsom og interessant bil. Bygget i Italia - pågodt og vondt. Den oppstod for at Cadillac trente en volumselger som kunne konkurrere med BMW, Mercedes og Jaguar. Bilen er slank, nett og lett å like, med typisk 80-talls design. Kanskje mer europeisk enn amerikansk?

V8-motoren og girkassen er amerikansk. Til å begynne med hadde den en 4,1-liters motor som har / hadde svake pakninger på innsuget. Fra 1989 fikk den 4,5-liters V8 som er mye bedre. Jeg vil kanskje anbefale å lete opp en slik bil. ær oppmerksom på at en dele deler er vanskelige å finne til denne. Særlig lykter både foran og bak, samt sidespeil. Sjekk nøye at dette er i orden. Du kan finne brukte, men da til blod-priser.

Ellers er det vanlige ting som må sjekkes. Stereo - med et hav av knapper og brytere. Sjekk nøye at alt virker. Det gjelder alle eklektiske funksjoner. De er det mange av i Cadillac. Sjekk forstilling, bremser og hjuloppheng også. Samt se etter rust og tidligere dårlig utførte restaureringer.

Leter du opp en hel og fin bil i god teknisk stand - så er dette definitivt en morsom og fin bil fortsatt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar