0

Tarjeg riktig pris for denne?

spurt 2020-02-14 21:55:57 +0200

anonym bruker

Anonym

https://www.finn.no/car/used/ad.html?... har denne for salgnåog skrevet inn så åpent og rlig som mulig. Funnet flere liknende til fantasipriser på over 40.000 med samme km stand, er en lidla god bil og gøy å kjøre selv om forbruk av fossilt brensel er høyere enn en gjennomsnittlig geigerteller fra ebay klarer å måle. Er rust denna sliter med som alle biler eldre enn 5år, og hjelper lite at ramma har plenty unødige forhånds-borra høl helt utenom det som trengs til rør og kabler. Liker å tro jeg har priset riktig iht rep-lista og liknende annonser, men siden jeg ikke kjenner så mange motorfolk er det alltid greit sjekke med fler og kanskje dette kan hjelpe til en sak om hvordan vurdere pris hos dere? Mvh Bjørn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-15 09:41:22 +0200

updated 2020-02-15 09:45:56 +0200

Hei Tittet litt på annonsen og for å si det sånn så er litt å ta tak i her.

Når det gjelder priser på ulike biler og modeller er det faktisk en ting du kan bruke og det er gjør deg selv opp en mening om hvor mye du vil ha for bilen og prøv å holde deg til det. Hvis du vet at den er priset godt under tilsvarende biler i samme stand og med samme kjørelengde og ellers lik så har du trolig rett pris. Da betyr det mest at det er ikke noen kjøpere der ute enda på jakt etter en sånn bil. Du kan da prøve igjen senere eller legge inn annonsen på nytt men det koster jo penger.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar