0

Bmw kode n47

spurt 2020-02-07 17:25:22 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Må stille et «dumt» spørsmål på denne her. Siden motoren med koden N47 er «kjent» for å ha en del problemer, er det ikke da ekstra dumt å kjøpe disse bilene? En ting er at man kan ta det på garanti som nybil, men når garantien er over så snakker vi store kostnader. En ting er at det oppstår problemer generelt på «alle» biler, men når man vet på forhånd at det finnes spesifikke problemer på disse bilene som har N47 motor, hvordan kan man da likevel ende opp med å kjøpe en slik bil? Snakker vi da at man er dømt til å «gå konkurs»? For man kan jo ikke akkurat gardere seg på noe som helst måte, når feilen er såpass kjent?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-09 16:44:18 +0200

Ikke nødvendigvis verken dumt eller dømt til å ende med gråt og tenners gnissel. For dem som har kjøpt disse bilene, kan det være at man f.ex får utbedret svakhetene på garanti underveis. Som du forsåvidt sier, det er ikke verken første eller siste gang at nye biler kommer med et lass iboende problemer på kjøpet. Man kunne selvfølgelig ønsket seg at de respektive importørene kalte inn bilene og ordnet opp gjennom utskifting av de svake komponentene etc, men i Norge er dette ingen selvfølge. Da må man enten ta det opp med sin forhandler og brumle litt, eller være ekstra oppmerksom og lynrask når eventuelle feil dukker opp. Uavhengig av dette, man kan til en viss grad gardere seg: en mulighet er å tegne pluss-kasko med dekning av motor og drivverk.

I det hele tatt, det finnes som oftest løsninger på iboende problemer. Om garantien er ute, er ikke alt håp ute: da finnes det noe som heter "Sverige" og "Tyskland". En kombinert Harrytur og verkstedstur er ikke så dumt, om man så bare trenger et par nye lykteinnsatser eller f.ex en ny kamkjedestrammer....alt er så meget billigere der ute. Så fortvil ikke...det er alltid håp! For ordens skyld: jeg har aldri eiet en BMW, men jeg har hatt biler med opptil flere iboende svakheter. Hver gang har det gått helt greit å finne løsninger, uten personlig ruin!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar