0

Kjøper har ikke omregistrert bilen. Hva gjør jeg?

spurt 2020-02-07 05:17:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny,

og takk for hyggelig og informativ side.

I fjor så solgte jeg en Toyota, 2012-modell, og som jeg hadde hatt siden den var ny. Kjøper av bilen bodde visstnok i Norge, men kom opprinnelig fra utlandet (Moldova), og snakket hverken norsk eller engelsk eller tysk, og hadde med seg en kvinne som kunne 'litt' norsk-engelsk for å bistå med kommunikasjonen. Kjøper hadde ikke kodebrikke for bank, og vi måtte derfor fylle ut Del 2 av vognkortet samt en kjøpekontrakt, hvor begge deler var i papirformat. Fikk pengene (cash) som avtalt, før jeg leverte inn Del 2 av vognkortet til Statens vegvesen.

Problemet er at kjøper har ennå ikke, januar -20, omregistrert bilen, men har heldigvis levert inn skiltene på bilen til St. vegvesen.

Har kontaktet St. vegvesen, men de sier at de ikke kan hjelpe meg.

Liker selvsagt ikke at bilen ikke er omregistrert - bl.a. i forhold til Skattemelding, men vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det formelle i orden med salget.

På forhånd takk for konstruktiv tilbakemelding.

Med vennlig hilsen

X-Toyota eier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-07 11:20:27 +0200

Har du levert inn del 2 av vognkortet, ferdig utfylt, så skal alt være i orden for din del. Der har jo ny eier signert på at hen eier bilen fra den aktuelle datoen.

Her virker det som om feilen ligger hos Statens vegvesen og ikke hos ny eier. De her tydeligvis ikke registrert eierbyttet i sine systemer. Dette ikke bare bør de fikse fort. De skal!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar