0

Har BMW F10 unormalt mye problemer?

spurt 2020-02-05 20:25:50 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg er på utkikk etter en BMW 5 serie og har endelig råd til F10. Har prøvd å lese meg opp i diverse forumer og forhørt meg med venner og familie og veldig mange sier veldig mye rart. Som feks at registrerkjede måtte byttes tidlig, turbo som ryker, komfortseter som knirker og mye annet rart. Jeg har nå funnet en 2012 modell 520i, også en 2013 modell 520D. Begge er utstyrt forskjellig med forskjellig km og pris. Men tilbake til spørsmålet mitt: Hva bør jeg se etter og hva bør jeg være obs på, med disse bilene? Og ikke minst, hva bør jeg forvente meg av uforutsette kostnader? Takk for svar på forhånd.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-06 13:59:57 +0200

For å ta det siste først: uforutsette kostnader er nettopp det: fritt oversatt: uforutsigbare kostnader. Ellers er det fornuftig å sette seg grundig i i svakheter med forskjellige motorvarianter osv, da vet du hva du skal se etter i bilens historikk. Her som ellers, sjekk alltid bilens hisorikk, både for å avdekke hva som er gjort og ikke gjort underveis, men også for å avdekke eventuelt speedometerjuks. BMW er dyre biler, ikke minst i avgiftslandet Norge....ergo er det mulig å tjene på å "justere" kjørelengden. Ellers er Google din beste venn: hos NAF finner du både sjekkliste før kjøp og sjekkliste for prøvekjøring.....rådene der er gull verdt! Som nevnt, enkelte motorer har svakheter som kan gi overraskelser, er dette relativt tunge biler. Det har konsekvenser for slitasje av både drivlinjen, hjulopphenget og bremser.....dette er viktige sjekkpunkter. Når du her snakker om relativt nye og dyre biler, er absolutt en tilstandsrapport fra en objektiv tredjepart å anbefale!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar