0

Hva feiler bilen min?

spurt 2020-02-02 16:14:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Kjøpte en brukt mercedes c klasse med automatkasse som ikke virker. Når jeg starter bilen er alt ok og den går fint. Men med en gang motoren blir varm og jeg skal stoppe i lyskryss, rundkjøringer eller generelt bare bremser ned sånn at turtallet blir lavt så kveler bilen seg og noen ganger går den i nødmodus og jeg får ikke start på den mer før det har gått en stund. Har hatt den på ulike verksted og di finner ingen feil. Har skiftet diselfilter og fått egr ventil fikset. Jeg lurer på hva som feiler bilen min. Skulle være en billig brukt bil men det ville vært billigere å kjøpt en ny bil istede snart.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-02-03 14:03:06 +0200

Du nevner "ulike verksted"....men ikke hvilken type verksted. Et diesel-elektrisk verksted har ofte vesentlig mer kompetanse på de respektive merkenes dieselmotorer...jeg ville som et minimum tatt en telefon til et slikt verksted og bedt om et kvalifisert råd. Kvalifisert gjetning her tilsier at det kan være et problem med drivstofftilførselen. Da tenker jeg i første rekke innsprøytingen, eventuelt dysene, eller dieselpumpa. Ellers er jo Mercedes Diesel normalt sett "greie" biler, du skal ikke se bort fra at et diesel-elektrisk verksted får skikk på bilen uten at det koster findressen....men en skjorte eller to koster det nok! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar