0

Klokken stiller seg en time og 40 min. For snar?

spurt 2020-01-31 14:24:17 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny. Jeg har en Eclipse Cross 2018 mod. Jeg har stilt klokken tusenvis av ganger, men den stlller seg selv etter et par minutter 1 time og 40 min. Frem slik at den alltid er 1time og 40 min. For snar? Jeg har og prøvd å stille den feil, men det samme skjer. Det samme skjer om jeg har radioen på Dab,(BAD),Fm,Am eller langbølge. ???

Med hilsen Ingvar Strømland, Flekkefjord Tlf. 97536931

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-31 18:01:18 +0100

Om klokka er synka med en radiop eller tilsvarende, sjekk bilens instruksjonsbok og se om det er en form for synkronisering med ekstern tidsreferanse. Det er ikke uvanlig i disse dager at bilens klokke er synkronisert med det være seg GPS, DAB eller andre kilder. Det neste du sjekker, er om det er mulig å legge inn så og så mye pluss i forhold til GMT. Dette går vanligvis i hele timer, men man skal aldri si aldri, programmernes veier er uransakelige!

Uansett, finner du en slik synkronisering, kan du rett og slett si "NEI, jeg vil IKKE ha synkronisering" og stille klokka di' sjæl....problem solved. Finner du både synkronisering og en referanse til så og så mye i tillegg til referansen, kan du endre dette og la synkroniseringen være i fred. Og kommer du ikke i mål sjæl, er nok dette problemet velkjent hos forhandler / importør.....er det en "norsk" bil har du jo garanti i søkk og kav....da trenger du egentlig ikke å bruke tid på dette problemet selv!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger