0

Priskrig på elbiler

spurt 2020-01-31 11:27:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei,

jeg vurderer å kjøpe meg en elbil i løpet av året. Krav er 4hjuls trekk og hengerfeste i likhet med mange andre nordmenn. I dag er det kun Tesla 3 som ser ut som aktuell for meg når det gjelder hensyn til pris/rekkevidde/funksjon. Det jeg lurer på er din vurdering om det kan være lurt å vente litt for å se om Co2 bøter blir virkelighet, og dermed presser pris ned på aktuelle modeller som kommer i løpet av året. Eller om leveransene kommer til å bli prioritert til andre markedet, og dermed kan få motsatt effekt i Norge. Jeg vurderer da Tesla Y, Skoda vision iV eller Ford Mustang i tilegg til Tesla 3. Audi 50 synes jeg har for kort rekkevide, samme med Mazda sin modell. Har du noe godt råd?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-31 11:38:32 +0200

Jeg synes, akkurat som deg, at Tesla Model 3 (evt. Y) seiler opp som et godt alternativ med tanke på pris, rekkevidde og funksjon.

Dessuten har Tesla en stor, stor styrke i form av sitt ledenettverk. Det er gull verdt på langtur. Skoda er både fin og fornuftig, men ryktene sier det kan bli lang ventetid om du ikke har bestilt. Mustang er jeg litt avventende til. Jeg har verken sett den eller kjørt den.

Andre alternativer kan være Polestar 2 og Volvo XC40.

Jeg gir deg det samme rådet jeg har gitt til mange andre: Jo før du kommer deg over på elektrisk, jo mer sparer du ...

Når du kommer i gang vil du trolig lure på hvorfor i all verden du ikke gjorde dette tidligere.

Lykke til med ny elbil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar