0

Citroen C4 2011

spurt 2020-01-31 11:13:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei benny God ettermiddag jeg har en c4 hva synes du om den er kjempe fornøyd å har hatt den i et år nå å stor trives bruker lite drvstof å er pen å se på. men hva kan være feil eller bak tanke med en sån bil hva er akils helen til disse bilen. er mye på lang tur til familiens hus i syd frakrike å går som en drøm er en stor fan av Citroen C4 å frakrike jeg vil inviter dem en dag så du kan se hvor pen den er over en kopp cafe. ha en fin dag videre mvh Halfdan Godse

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-01-31 11:19:56 +0100

Hei Halfdan! Enig med deg - både frankrike og Citroen er bra! Hyggelig å høre at du er fornøyd med bilen din! C4 er kjent for å være både stillegående og med bra komfort. Den egnerseg derfor godt til langkjøring. Den har vel egenlig ikke noen store feil eller svakheter. Men en del modeller har vært plaget av en del elektronikk-tull. Noe som kan være irriterende nok. På biler med dieselmotor kan partikkelfilteret tette seg om man har mye småkjøring og slakke i lenkarmene i forstillingen er også et svakt punkt.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-01-31 11:30:19 +0100

Heisann! Jo da, det er slik at en del biler fortsatt kan bruke litt olje. BMW er dessverre ikke noe unntak. Det er derfor smart å peile denne en gang i blant og å ha en liter tilgjengelig for etterfylling er heller ikke feil.

Om du ikke har noen lekkasje på bilen din, så er det ofte relativt omfattende å gjøre noe med dette.

Det kan hjelpe å skifte ventiltettinger på biler som har dette. Det kan hjelpe mye. Ellers kan oljeforbruk skyldes slitte ventilstyringer og at stempelringene ikke tetter godt nok mot sylinderveggene mer. Ofte er det en kombinasjon av begge deler. Dette skyldes slitasje eller at bilen er dårlig vedlikeholdt. At den har gått for langt mellom oljeskiftene eller at den har blitt kjørt med for lite olje kan også gi slike symptomer. Det er dyrt å fikse.

Om bilen din ikke bruker helt ville mengder så er det bare å etterfylle og å være glad! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar